Powerbanks att hyra

Powerbanks att hyra finns nu via appen BattPow för den som behöver ladda batterierna. BattPow har lanserat sitt smarta koncept med laddstationer för powerbanks. Stationerna hittar du via kartan i appen. Hyr på flygplatsen eller centralstation och lämna tillbaka på fiket eller träningen. Du laddar bara ner appen BattPow från Google play eller App store. Snabbt och lätt skannar du en QR kod på maskinen och batteriet frigörs med kontakter som passar alla smartphones. Perfekt när du börjar få ont om batteri i din telefon och verkligen behöver den. Du behöver bara uppge ditt telefonnummer och ladda via swish eller betalkort.

Vi använder våra mobiler allt mer och ibland behöver vi ladda många gånger om dagen. Då kan det vara skönt att det finns powerbanks att hyra. Det är bara ta med sig för att ladda i farten under tiden som du fortsätter att använda telefonen. Sedan lämnas bara tillbaka den i en BattPowstation där du är. Du betalar bara för de timmar du använt powerbanken. Direkt när du satt tillbaka batteriet får du ett digitalt kvitto.

Nu skall bolaget skala upp verksamheten genom att attrahera kunder och finansieringspartners. De som är intresserade av att vara med på en mycket spännande och ekonomiskt lovande resa hittar information på bolagets webbsida.