Har du en idé? Vi hjälper dig!

Har du en idé? Vi hjälper dig!

Du har en idé, en förbättring på något som redan finns, en lösning på ett irriterande vardagsproblem eller en smart ny uppfinning som ingen någonsin sett maken till tidigare.
Men hur gör man sen? Lugn. Vi på Innovastart guidar dig.

Börja med att bli medlem hos Innovastart

Att bli medlem hos Innovastart är helt gratis för dig som innovatör. Vi hjälper dig att formulera din affärsidé – en pitch – och att göra en affärsplan. Med den i din hand kan du söka partners, nya medarbetare, experter och någon som kan tänka sig att investera i din idé.
Har du en idé eller en affärsidé?

Vägen vidare till framgång är att formulera din affärsidé och att lägga upp den så att andra kan se vad du har att erbjuda. När du formulerat den lite mer kan du lägga upp den här hos oss för att locka partners och investerare.

Använd Innovastart Analytics

Vi har flera verktyg på vår hemsida som kan hjälpa dig att arbeta vidare med din affärsidé och också underlätta för andra att bedöma ifall den är intressant för dom eller inte. Ett av verktygen är Innovastart Analytics som innehåller ett antal kontrollfrågor som tar pulsen på din idé och ger dig stöd och hjälp att se ifall du är tillräcklig förberedd att gå vidare. Ju mera arbete du lagt ner på din affärsidé desto enklare blir det för intresserade att bedöma den.

Vill du ha hjälp med finansieringen?

Du kan behöva söka finansiering i ett tidigt skede under tiden som du arbetar med din affärsplan. Därför har vi tagit fram en bra tjänst för dig som gått igenom Analytics. Läs mer om allt detta och mycket mer på vår hemsida Innovastart.

Välkommen

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.