Uppfinnare och lärare med affärsidéer

Uppfinnare och lärare med affärsidéer Uppfinnaren Jonny Lindblom jobbar som lärare på högstadiet. På ... Read More
jonny 1024x500 2000 02a

Uppfinnare och lärare med affärsidéer

Uppfinnaren Jonny Lindblom jobbar som lärare på högstadiet. På fritiden så är det största intresset att lösa problem och hitta lösningar på alla problem som vardagen kan uppbåda. Jonny  uppfinner alla möjliga saker som gör vardagen enklare, billigare, säkrare och miljövänligare. Han sitter på många idéer som han tror på. En del är redan tillverkade och testade. Det finns dock ett problem som Jonny har och det är vad som händer efter idén, det är här Innovastart kommer in.

Här kommer Jonnys egna ord från sin resa på Innovastart

” De har hjälpt mig att lotsa mig genom djungeln. Jag har i dagsläget lagt ut 7 uppfinningar på deras sida, Vi är snart färdiga med min första affärsplan och håller på att fundera på vilka företag som skulle vara intresserade som möjliga partners eller investerare. Nu ser jag ljusare på min framtid som uppfinnare. Utan Innovastart så hade jag inte kommit någonstans. Det behövs företag som Innovastart för att göra det möjligt för många uppfinnare att över huvud taget lyckas.

Jag tycker det är viktigt för Sveriges framtid, både på hemmaplan och för att kunna konkurrera på marknaden. Vi får inte låta Sveriges kreativa uppfinnare låta sin kompetens gå förlorad. Vi måste ta tillvara på de möjligheter som vi har för att säkerhetsställa Sveriges plats på kartan. Det är här som Innovastart verkligen behövs. Hjälpa oss uppfinnare att få ut våra uppfinningar till företag och ut i världen".

Other Posts
Show image of Startup Tools that Help Get Funding for Your Business scaled

Learn how Innovastart startup tools can improve your business plan and secure funding.

Innovastart supports entrepreneurs in securing funding and resources for successful business establishment. Tools streamline processes for investor attraction and funding.
0Z mplt 1920x1080 02

How to build a successful startup ideas explained

Startup business idea workflow and funding explained: Startups need to follow a specific process to get their business ideas taken off. This process involves connecting with investors, securing funding, and preparing for success in the market.
businesspeople meeting 940x622 05

Arenastart strategic innovation partner

Innovastart partners with Arenastart to connect Swedish startups with global investors. Arenastart prioritizes scalable startups and provides investment opportunities. Innovastart offers startup tools and templates for business plans and funding options.
gowest

The GoWest effect: Exploring impact in Startup Funding

For three days, Claes Norinder participated in the dynamic GoWest startup investment conference. The ... Read More
Other Categories