Använd marknadsplatsen för att gå vidare

På denna sida och på följande sidor har vi samlat intressenter som finns på den svenska marknaden för innovationer. Den innehåller innovatörer, inkubatorer och vetenskapspark, investerare och företagsintressent.

Innovatörer

Det finns många aktiva innovatörer i Sverige, från unga företag och studentföreningar till olika företag och organisationer. Ett bra exempel är Svenska Uppfinnareföreningen, som är ett nätverk för uppfinnare och småföretagare.
Läs mer…

Företagsorganisationer

Innovastart arbetar tillsammans med företag och företagsorganisationer för att främja innovationsmarknaden. Vi uppmuntrar också dem att dela med sig av sina projektidéer på innovastart.se. Du kan kolla våra listor över företag, inkubatorer och vetenskapsparker genom att följa länken
Läs mer…

Investerare

Det finns olika sätt att få de medel du behöver för att få din idé att fungera. Dessa inkluderar finansiering via ALMI, Vinnova, Tillväxtverket, Ängel investerare, Venture Capital Associations, Crowdfunding - och även dina vänner och familj. Fonder och stiftelser är också tillgängliga alternativ.
Läs mer…

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!