Stöd Innovastart User Association

Vägen till en hållbar framtid

Stöd Innovastart User AssociationVi på Innovastart förstår att alla på något håll i livet har en idé och en dröm att uppnå, oavsett om det är en affärsidé för en ny produkt, en tjänst eller något annat. Vi vet att det finns hinder när du utarbetar affärsidén. Den vanligaste orsaken är svårigheter att hitta finansiering och experter som kan hjälpa till. Som användarförening fokuserar vi på att hjälpa dig att klara dessa hinder. Vi bygger olika lösningar och verktyg som samlar och kopplar samman intressenter på innovationsmarknaden. Det här är vårt sätt att bidra till socialt engagemang och en hållbar framtid.
`Claes Norinder, VD och grundare

NY! Snabba spårdonationer € 10.

Donationer är välkomna!

Bli en donationsmedlem! Genom att donera kan du stödja Innovastart User Association i vårt arbete för att hjälpa innovation att ta av. Som företag, organisation eller person kan du visa ditt engagemang i nya och pågående innovationsprojekt.
Vänligen gärna donera något belopp. Klicka på knappen nedan om du föredrar ett kreditkort och fyll i något belopp. Tack på förhand!

Donation

Det här är för dig som vill uppmuntra vår utveckling av banbrytande innovationstjänster. Du får också ett donationsmedlemskap gratis !. Tack för ditt stora stöd.

Bidragsintyg

Du kan snart få tillgång till ett donationscertifikat. Du kan visa det i dina marknadsaktiviteter. Och om du är intresserad kan du få mer information om hur vi använder ditt bidrag, om du läser om vårt företag på andra ställen på vår hemsida.