Marknadsföring

Om du vill fortsätta arbeta med marknadsanalys och mer specifikt på sociala medier, här är bra vägledning.

Skydda din affärsidé

Patent- och varumärkesskydd. Vi tar dig igenom den relevanta arbetsprocessen steg för steg.

Publicera din affärsidé!

Publicera en bild och / eller video inte längre än 60 sekunder och lägg till kort text för att markera ytterligare. Vi kommer så småningom posta på vår hemsida och sociala medier. Kom dock ihåg att chansen att uppmärksamhet börjar när du använder våra tjänster för att bygga upp en affärsplan.

Galleriet i Kontakter Nätverk

Naturligtvis är det uppenbart att använda de kontakter du redan har. Det kan sträcka sig från din familj till dina vänner och säkert dina andra sociala nätverk nätverk på din skola, i nav eller på din arbetsplats. Alla känner till någon som i sin tur känner till någon.
Har du en bra adresslista att arbeta med, tveka inte att skicka en post till dem som kan vara intresserade? Om du har skyddat din idé och gjort ansträngningar att skapa en affärsplan, så har du ett material att dyka upp när frågan uppstår.

Sociala medier

I sociala medier vill vi främst fokusera på LinkedIn, vilket är ett företagsnätverk. Där borde du skapa en fin och informativ profil som berättar om din affärsidé och lockar kontakten.
Du kan också använda Twitter som en kortare post där du kan bifoga länkar och bilder. Vidare, skicka en Facebook-sida om din idé, var du kan berätta mer om det, och skicka din blogg för att lyfta fram vad som händer.

Visas din affärsidé på sociala medier?

Om din idé kan visas som en bild eller video, är Instagram och Pinterest bra plattformar. Härifrån kan du länka direkt till Facebook och Twitter, bland annat lägga till texter.
Glöm inte heller om YouTube. Om det finns mycket roliga saker om din idé, tveka inte att ladda upp din egen YouTube-kanal. Om du vill automatisera dina inlägg kan du använda olika verktyg som delar dina inlägg till alla dina kanaler samtidigt. Ett exempel är buffertverktyget. Google och se vad som passar dig bäst ..

Webbplats

Att lägga till en enkel webbplats för din idé, helst med en blogg, kan också vara ett alternativ.
Koppla sedan dina blogginlägg och nyheter därifrån till olika sociala medier.

Visitkort

Även om det kan tyckas lite gammaldags är visitkortet inte en utdöd dinosaurie. Inte än än. Visitkortet är perfekt för att ha middag, sociala evenemang, konferenser och olika evenemang där du träffar andra människor och kopplar nya kontakter. Se bara till att du har korrekt kontaktinformation på ditt kort och håll informationen kort och klar. Visitkort kan beställas billigt och enkelt online.

För dig som har kommit lite längre,

och började med din affärsidé kan Mynewsdesk vara något att se lite på.
Tjänsten har en avgift men ger dig stora möjligheter att arbeta mer effektivt och nå också ett stort nätverk av journalister och olika medier direkt med exempelvis blogginlägg eller pressmeddelanden.