Dags att börja

Dags att börja

Innovastart nyhetsbrev TID FÖR ATT STARTA informerar medlemmar, partners och sponsorer. We write about everyday events as well as the creation of new exciting inventions and solutions around financing.

Innovastart nyhetsbrev TID FÖR ATT STARTA informerar medlemmar, partners och sponsorer. Vi skriver om vardagliga händelser och skapandet av nya spännande uppfinningar och finansieringslösningar.

TIME TO START innehåll / innehåll:

  • Trevlig helg - Ha en trevlig helg
  • Trygg i väst - Investera i
  • Uppfinnare behöver hjälp - Inventor behöver hjälp
  • Hållbarhet för framtiden!

___________________________________________________________________________________________________________________________________

  • Trevlig helg - Ha en trevlig helg

Vi är mycket nöjda med att se att trafiken ökar snabbt på webbplatsen och nya möjligheter kommer ut ur det. Vi hoppas att detta inspirerar dig i dina ansträngningar för att uppfylla din dröm. Innovastart önskar dig en trevlig helg.

  • Trygg i väst - Investera i

Trygg i Väst behöver få i miljoner kronor 1,5 för en relativt stor aktiepost nu, eventuellt fördelat på flera investerare. Ganska snart kommer det en nyemission att täcka expansionen i hela Sverige. This initiative is creative and proactive, which seems to be successful for the concept. Här hjälper vi gärna till och förmedlar kontakt.

Innovameter® resultat i IQ Analytics har ett högt resultat (87) som visar på en genomarbetad affärsplan och ett sunt koncept. Detta sammantaget lovar gott för framtida utveckling.

Nu behöver bolaget ta in kapital från investerare till förmånliga villkor för att fortsätta enligt plan. Läs mer på webbsidan www.innovastart.seom Trygg i Väst AB.

Jag hjälper till med kontakter, intressen och frågor kontakta Claes Norinder på 076-1 640 420 eller claes.norinder@innovastart.se

Uppfinnare behöver hjälp - Inventor behöver hjälp

2018-09-28

Uppfinnare och lärare med affärsidéer
Jonny uppfinnar alla möjliga saker som gör vardagen enklare, billigare, säkrare och miljövänligare. Han sitter på många idéer som han tror på. En del är redan tillverkad och testad. Det finns dock ett problem som Jonny har och det är vad som händer efter idén, det är här Innovastart kommer in.

Uppfinnare behöver hjälp - Inventor behöver hjälp
https://innovastart.se/search-build-team-front-view/

Omfattning:
Sammarbetspartner behövs.

En medarbetare behövs. Har många idéer som jag tror på. Några är redan gjorda och testade. Men det finns ett problem och det är vad som händer nu efter att idén skapats.

Namn:
Johnny

Biografisk information:
https://innovastart.se/uppfinnare-och-larare-med-affarsideer/

Nödvändiga resurser:
Affärsdriven entreprenör och säljare med känsla för nya idéer.

Affärsinriktad entreprenör och säljare med en känsla för nya idéer.

färdigheter:
partnern

Min e-postadress: Skriv till info@innovastart.se så kopplar de ihop.

E-post info @ innovastart och de kommer att ansluta.

Uppfinnaren Jonny Lindblom jobbar som lärare på högstadiet. At leisure time, the greatest interest in solving problems and finding solutions to all the problems that everyday can arise.

Här kommer Jonnys egna ord från sin resa på Innovastart

" De har hjälpt mig att lotsa mig genom djungeln. Jag har i dagsläget lagt ut 7 uppfinningar på deras sida, Vi är snart färdiga med min första affärsplan och håller på att fundera på vilka företag som skulle vara intresserade som möjliga partners eller investerare. Nu ser jag ljusare på min framtid som uppfinnare. Utan Innovastart så hade jag inte kommit någonstans. Det behövs företag som Innovastart för att göra det möjligt för många uppfinnare att över huvud taget lyckas.

  • Hållbarhet för framtiden!

Hållbarhet

2018-09-24

Hållbarhet för framtiden!

Vårt lilla bidrag från innovastart till nästa generation och signal till framtida innovationer och nya affärer.

Detta är vad som krävs.

För att möta framtida krav och lyckas tror vi att vi måste vara lika, transparenta och ha en hållbar strategi i engagemanget.

You get this newsletter as interested in our network for innovative entrepreneurs and committed members with great business ideas or knowledge. The main ambition is to simplify the work on development and financing of more visions that will be new companies. In order to meet future demands and successes, we believe we must work for equality, be transparent and have a sustainability perspective as a strategy in our commitment.`Claes Norinder, VD och grundare