Viktigt om information (GDPR)

Innovastarts huvudsyfte är att stödja och skydda utvecklingen av affärsidéer och innovationsprocessen.

Som medlem är du skyddad och har tillgång och begär information om vårt register om dig. Du hittar denna möjlighet på din arbetsplats på GDPR-Begär personlig information.
Och Innovastart accepterar inte material av oetiskt eller kränkande karaktär eller våldsamt material. När du skapar en affärsidé och en affärsplan, tänk på att materialet kan bli öppet synligt om du väljer funktioner som heter dem för publicering. Du hittar också mer om hur vi skyddar idéer i andra delar av våra webbsidor. Du hittar också mer information om våra policyer och servicevillkor i länkarna i vår sidfot.

Obs! Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy och användarvillkor

Vi ville meddela dig att vi snart gör några viktiga uppdateringar av vår integritetspolicy och användarvillkor. Vår nya sekretesspolicy och nya användarvillkor träder i kraft den maj 25, 2018.

Som redan nämnts, på Innovastart, är vi engagerade i att skydda din integritet. Det är något som aldrig kommer att förändras. Dessa uppdateringar syftar till att förklara vad som händer med data som vi samlar in från dig, ge detaljer om hur vi skyddar din integritet och adressera nya lagar om integritet. Detta inkluderar:

Mer genomskinlighet

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy och användarvillkor med tydligare rubriker, en innehållsförteckning och aktiva länkar för att hjälpa dig att hitta den information du söker. I vår integritetspolicy har vi lagt till detaljerade förklaringar om vilken information vi samlar in från dig och varför, vad vi gör med det och hur vi ser till att informationen är säker och privat. Vi har också lagt till ett avsnitt för att se till att användare i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet förstår sina rättigheter enligt den nya EU: s allmänna databeskrivningsförordningen.

Tjänster och funktioner

Vår nya sekretesspolicy och användarvillkor återspeglar våra nuvarande serviceerbjudanden och funktioner.

Vi uppmanar dig att läsa igenom vår uppdaterade sekretesspolicy och användarvillkor för att du förstår ändringarna och hur de påverkar dig. Genom att fortsätta använda Innovastart från och med maj 25, 2018, godkänner du dessa uppdateringar. Annat än det finns inget du behöver göra.

Tack för att du lita på Innovastart. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig att förbättra hur du kommunicerar.