Hur det fungerar

SKAPA AFFÄRSPLAN
Börja kolla din affärsidé. Fortsätt med en Business Model Canvas, (BMC). Sedan har du börjat skapa en bra affärsplan! Nyckeln till framgång.

MARKNADSFÖRA
Publicera en bild och lägg till en sammanfattande text för att presentera din affärsidé. Vi kommer att posta på vår hemsida och sociala medier. Kom dock ihåg att chansen att få uppmärksamhet börjar när du använder våra tjänster och bygger din affärsplan.

IQ

TA PULSEN & MÄTA
Börja ta puls av din affärsidé och ta reda på om du är rimligt beredd att gå vidare. Använd sedan Innovastart IQ® för att mäta styrkor och brister i din affärsplan för att förbättra dina marknadsföringsmöjligheter.

SÖKA & BYGGA TEAM
Funktionerna Sök & Bygga Team ger en bra öppning för individer, företag, organisationer, vetenskapsparker eller inkubatorer. Du kan hitta attraktiva affärsidéer som kräver din expertis eller partners, mentorer och andra typer av resurser. Utveckling av den artificiella intelligensen ska förbättras för att öka användarupplevelser och sökmöjligheter.

UTFORSKA
Utforska för att hitta intressanta affärsidéer. Denna funktion kommer att dra nytta av utvecklingen av vår artificiella intelligens för att förbättra användarupplevelser och sökmöjligheter.

FINANSIERA DIN IDÉ
Finansiering Affärsidé - Finansiering i tidigt skede medan du arbetar med din affärsidé.
Investeringar - Verktyg som du kan använda när du skapar omfattande och detaljerad redovisning av din affärsplan för investerare och andra.
Crowdfunding och Equity Funds - Ett kommande projekt.