Finansiera din idé

Behöver du tidig finansiering?

Du kan söka finansiering i tidigt skede. Samtidigt kan du arbeta med din idé och din affärsplan, som då blir grunden för din slutliga finansierings- och investeringsplan.
Med tidig finansiering menar vi bidrag för nyhetsundersökningen och kontrolltekniken som kommer att gynna utvecklingen och olika lån från myndigheter, etc. Det finns också medel och stiftelser att söka. Det kan vara ett komplement till att få bidrag i de tidiga stadierna med hjälp av formuläret. Observera att du måste ha skrivit ett medlemskap för att få tillgång till de digitala formulären.

Försöker du få finansiering till din affärsplan och verksamhet?

Har du tänkt på vad din affärsplan och verksamhet är värda? Detta steg är nödvändigt för att kunna samla kapital för att finansiera din utveckling. Du förbereder dig bättre. Det kommer sannolikt att vara en due diligence av hela affärsidén.

Börja räkna om hur mycket pengar som krävs för att sätta ditt företag på sina fötter. Innan du börjar träffa investerare måste du noga tänka på hur mycket kapital du kan begära och vilken andel av ditt företag du är villig att handla för. Innovastart har en tjänst för att utföra denna analys. Utgångspunkten är en blankett att fylla i, en självvärdering av affärsplanen. Observera att du måste ha skrivit ett medlemskap för att få tillgång till de digitala formulären.

Överväger du att söka kapital och en partner?

Syftet med detta steg är att förbereda en dialog med t.ex. investerare och andra intresserade av din affärsplan. Intressenter förväntar sig att du presenterar din plan i detalj och kommer att undersöka den noggrant. Ju bättre förberedd du är desto lättare går det för ditt företag.

Att hitta investerare och förhandla affären kan vara svårt och krävande. Vi kan hjälpa dig att forma ett erbjudande och söka finansiering. Innovastart ger dig möjlighet att få tillgång till den digitala formen "Investeringsförslag - Första utkastet". Blanketten innehåller enkla frågor som du kan förbereda dig för att svara innan vi tillsammans börjar formulera ett intressant investeringsalternativ. Observera att du måste ha skrivit ett medlemskap för att få tillgång till de digitala formulären.

Komponera din företagspresentation och en bra pitch till investerare

Vi har verktyg som du kan använda när du skapar omfattande och detaljerad redovisning av din affärsplan för investerare och andra.
Du måste förbereda dig inför ett möte med potentiella investerare. För att erbjuda din idé till investerare måste du skapa en företagspresentation. Vanligtvis är detta upp till kanske 20 minuters lång presentation som måste täcka alla aspekter av verksamheten. Den ska vara förberedd både verbalt och i texten. Antag dock inte att du automatiskt får uppmärksamhet åt din affärsplan eftersom du tror att det är genialt att din plan talar för sig själv. Du bör därför också skapa en kortfattad, kraftfull Investor pitch i få textrader eller verbalt, möjlig leverant inom en tidsram av 30 sekunder.

Praktisk presentationshjälp:
För att hjälpa dig att skapa din företagspresentation och Investor pitch har vi utvecklat Investor Model Canvas (IMC), där du kan klargöra och bygga dina texter. Varje avsnitt från IMC kan illustrera en ny bild till din presentation och din tonhöjd. Observera att du måste ha skrivit ett medlemskap för att få tillgång till de digitala formulären


Crowdfunding & Equity funds är kommande projekt ...

Aktiefonder för aktier och optioner i företag som vi hjälper med finansiering.
Finansiera din affärsidé tillsammans med oss ​​och våra partners.