Skapa en affärsplan steg för steg

Du behöver en affärsplan när intresserade ställer frågor om din affärsidé och hur du tänker genomföra den. Vi tar dig igenom processen steg för steg. En riktig start är att kasta din affärsidé i några få meningar. Vi visar hur. Fortsätt sedan med en affärsplan. Ha tålamod. Du kommer att upptäcka att du behöver utveckla flera kunskapsområden för att fortsätta med ditt arbete. Dessutom får du många nya insikter du kommer att dra nytta av.

Vägen till framgång börjar med din affärsidé

Har du en idé eller en affärsidé? Du får reda på det genom att svara på tre frågor. Fyll i ett första kortfattat formulär för att ta reda på om du har en affärsidé eller inte.

Kanske har du också bestämt dig för att redan nu publicera din idé? Vi har trevliga verktyg för dig. Klicka på knappen för att komma igång.

Du kan också överväga ett behov av finansiering på ett tidigt stadium av din arbetsprocess. Bli en premium medlem och få tillgång till sådana verktyg. Då får du tillgång till ett utökat användarformulär där du kan svara på ytterligare frågor. Detta ger dig möjlighet att söka en tidig finansiering!

Börja skapa din affärsplan

Har du nu fått reda på och bestämt att du har en bra affärsidé? Då är det dags att klicka på knappen, "Skapa affärsplan " och börja lägga till information till användarformuläret.

Är du intresserad av att veta mer om Business Model Canvas?

Vår version av en affärsplan innehåller nio rubriker baserade på Business Model Canvas. Om du är intresserad av att veta mer om Business Model Canvas kan du kryssa på knappen nedan. "Mer om BMC" nedan. Läs och förstå hur du använder det som en utmärkt affärssimuleringsmodell.

Mer om BMC ...

Är du intresserad av att veta mer om att skapa en affärsplan?

Läs och ta reda på vår version av en affärsplan. Den innehåller nio rubriker och påverkas av Business Model Canvas (BMC). Vi har sedan lagt till avsnitt 10-15. Klicka på knappen nedan för att läsa mer.

Mer om att skapa en affärsplan ...